dissabte, 14 d’agost de 2010

Hong Kong

Dimarts dia 10 d’agost he volat de Kuala Lumpur (Malàisia) a Hong Kong. Un altre cop la primera sensació ha estat d’ofegament per l’alt grau d’humitat en aquesta ciutat.

Dimecres dia 11 d’agost he anat a sol·licitar el visat Xinès al consolat i després he passejat pel centre de Hong Kong.

Per la tarda he anat a Kowloon, la península situada en front de l’illa de Hong Kong. A l’avinguda de les estrelles es pot veure cada dia un gran espectacle de llums anomenat Symphony of Light. Els edificis més important de l’illa de Hong Kong s’il·luminen i canvien de color al compàs de la música.


Dijous dia 12 d’agost després de recollir el visat Xinès he anat a passejar altre cop pel centre de Hong Kong per acabar dinant al barri del Soho.

Després he pujat gratuïtament al 43è pis de la Bank of China Tower per veure una panoràmica fantàstica de la ciutat. I donat que m’ha agradat veure la ciutat des de l’alçada, he decidit agafar el Victoria Peak Tram per pujar al mirador i gaudir d’unes vistes meravelloses de Hong Kong.


Divendres dia 13 d’agost he visitat el Gran Buda a l’illa de Lantau, la mateixa on hi ha l’aeroport internacional de Hong Kong. He anat amb metro fins a Tung Chung però he trobat una aglomeració tan important de turistes que he estat a punt de tornar-me’n. Després de dues hores d’espera he aconseguit entrar en un telecabina del Ngong Ping 360 per pujar fins al cim de la muntanya on hi ha l’estàtua del Gran Buda.La tornada he decidit fer-la primer en autobús i després en ferri per evitar fer més cues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada