dissabte, 23 de gener de 2010

Bariloche

El dimecres dia 20 vaig arribar a Bariloche, la ciutat més important de la regió dels llacs. El trajecte de El Bolsón a Bariloche va ser un espectacle visual, amb un paisatge preciós de boscos verds amb totes les tonalitats possibles i tota classe de flors als marges de la carretera. Llàstima que des del autobús no vaig poder fer fotos per ensenyar-vos.

Un cop arribes a Bariloche et sobta la dimensió de la ciutat, amb més de 100.000 habitants, i la seva situació al costat del gran llac Nahuel Huapi que conforma una imatge característica. També sobta el grau d'inclinació dels carrers que molts cops sembla que estiguis pujant una muntanya tot just per anar una travessia més enllà. La ciutat en aquestes dates està plena de turistes que gaudeixen de una quantitat inesgotable d'activitats: andinisme (equivalent a l'alpinisme), senderisme, pesca, bicicleta, ràfting, muntar a cavall, etc.

D'altra banda, a l'hivern Bariloche es converteix en la capital sudamericana de l'esquí de muntanya.

Bariloche també es famosa per la seva xocolata i a les botigues del centre de la ciutat es pot comprar en tot tipus de formes imaginables.

1 comentari:

  1. Guapissim paisatge el de Bariloche. Veient les fotos ja venen ganes d'anar-hi. Es curios el contrast de paisatges que ens estas ensenyant...gran pais aquest d'Argentina, no?

    Que et segueixi anant tot tant be com fins ara. Ens parlem aviat.

    Roger

    PD: El Barça segueix guanyant!!!! i ja son Campions d'Hivern. Suposo que ho segueixes a distància, no? Escoltes el Puyal?

    ResponElimina