dilluns, 25 de gener de 2010

Els voltants de Bariloche

Bariloche ha estat el meu camp base des d'on fer diverses excursions per conèixer l'àrea dels llacs d'Argentina.El dijous dia 21 vaig fer la ruta imprescindible i clàssica dels 7 llacs que és un circuit de més de 400 km. Després de vorejar el Llac Nahuel Huapi s'arriba a Villa La Angostura que és un poble de caire residencial d'alt nivell adquisitiu. A partir d'aquí una carretera, en bona part de ripio o grava, passa un a un els 7 llacs fins arribar al poble turístic de San Martín de los Andes. Els 7 llacs en questió son: Llac Correntoso, Llac Espejo, Llac Escondido, Llac Villarino, Llac Falkner, Llac Hermoso i Llac Machónico.Després de dinar comença el retorn a Bariloche passant, abans d'arribar, pel Valle Encantado on amb una mica o molta imaginació es poden veure certes imatges en les formacions rocoses que hi ha a la vall.Dos Lleons


El cap de Crist amb la corona d'espines


Dos follets

Després de la llarga excursió del dia anterior, el divendres dia 22 vaig agafar-m'ho amb més calma. Als voltants de Bariloche hi diversos cerros des d'on es pot divisar unes vistes fabuloses de la ciutat amb el seu llac i infinitat de muntanyes al voltant. Vaig escollir una visita al Cerro Otto que et permet anar al teu aire sense contractar cap excursió de grup. Al centre de Bariloche pots comprar el tiquet que inclou el transport amb autobús fins a l'estació inferior del telefèric que et puja al Cerro Otto. La curiositat del Cerro Otto és que al cap d'amunt hi ha una cafeteria giratòria única al país que et permet fer un cafè i al mateix temps gaudir de 360º de vistes.

El dissabte dia 23 vaig escollir un altra excursió llarga per ingressar al Parc Nacional Nahuel Huapi i visitar la Cascada Los Alerces i el Cerro Tronador amb la seva glacera Ventisquero Negro. És una excursió molt interessant perquè et permet veure en un dia diversos paisatges diferents.I aquí s'acaba una primera etapa per l'Argentina, ara toca visita l'illa de Chiloé a Xile.

2 comentaris:

  1. Quines vistes tant espectaculars!!! i els petits llacs...quina pasada, continua a fondo!

    ResponElimina
  2. amb el fred que fa aquí!!!!!!!!!!!!!!!!!! una raó més per augmentar l'enveja!!

    ResponElimina