dijous, 28 d’octubre de 2010

Bukhara

Diumenge dia 24 d’octubre un altre dia d’aventures amb taxistes. La veritat és que ja em cansa parlar d’això però és que a tot arreu m’acabo trobant sempre amb personatges indesitjables. Per sort ja els veig venir d’un hora lluny i al final els acabo posant al seu lloc. En resum, després d’agafar tres taxis diferents i més de sis hores de viatge, avui he arribat a Bukhara.

Dilluns dia 25 d’octubre he passejat per Bukhara tot el matí. És una ciutat amb molts atractius per visitar, bàsicament moltes madrasses o escoles islàmiques i algunes mesquites. Actualment a Bukhara només he trobat una madrassa que continuï actuant com a escola islàmica, la resta han estat reconvertides a museus o basars.

Dimarts dia 26 d’octubre he continuat voltant per Bukhara i per començar he entrat en un museu fotogràfic que m’ha agradat força. He fotografiat algunes de les millors fotos que he vist.
Després he visitat una fortalesa anomenada l'Ark. Després he pujat o, potser millor dit, escalat una torre metàl·lica de 33 mts d’alçada per tal de veure millor l’Ark i també Bukhara en general. Ha estat una prova de vertigen però ha valgut la pena.
Dimecres dia 27 d’octubre he anat a visitar el Emir’s Summer Palace, a uns 6 km al nord de Bukhara. Malgrat m’ho havien venut com un lloc fantàstic, a mi no m’ha semblat tan especial.


1 comentari:

  1. Ondia, si que estàs lluny! Aprofita que l'any s'acaba!!!
    Jo he fet de motxilera per Rumania i Bulgaria aquest octubre... Sols 3 setmanes i he arribat com si fes 3 mesos, anda que quan arribis tu...
    Myriam

    ResponElimina