dijous, 14 d’octubre de 2010

Pokhara

Diumenge dia 10 d’octubre he fet un tomb per Pokhara resseguint el Llac Phewa. És una ciutat molt agradable i tranquil·la res a veure amb la sorollosa Kathmandú. Molts visitants venen atrets per les fantàstiques excursions que es poden fer des d’aquí i que van d’un dia a un mes de durada. El circuit pels Annapurnes segurament és el trekking més fort que es pot fer i pot durar al voltant dels 20 dies. La meva intenció, però, és fer alguna excursió de màxim 2 o 3 dies. Finalment al mateix hotel he negociat preu per disposar d’un guia i fer un trekking de 3 dies i 2 nits pels voltants de Pokhara.
Dilluns dia 11 d’octubre, el dia del meu aniversari, he començat el trekking. Amb el Bikash, el meu guia, hem agafat un taxi que ens ha dut fins al punt d’inici. El camí al principi força suau però ben aviat ha començat a enfilar-se cap a les muntanyes. Després d’un parell d’hores i una bona suada hem arribat a Astam on hem dinat. Per la tarda hem continuat tres hores més fins a Dhampus on estava previst fer nit.


Dimarts dia 12 d’octubre ens hem llevat a dos quarts de sis per veure la sortida del sol. Hem estat sols perquè a l’hotel avui no hi havia ningú més allotjat. Ha estat fantàstic perquè es podia veure ben nítidament la serralada dels Annapurnes.

Després d’esmorzar comença la segona i més llarga etapa de trekking. Hem començat baixant un desnivell considerable durant hora i mitja. A partir d’aquí, costa amunt durant un parell d’hores fins que hem arribat a Narpani, el poble del Bikash, on hem dinat. Per la tarda hem continuat durant dos hores i mitja fins arribar a Sarangkot.

Dimecres dia 13 d’octubre ens hem llevat igualment a quarts de sis per veure la sortida del sol. Sarangkot és un dels millors llocs per veure la sortida de sol contemplant la serralada dels Annapurnes de fons. A més Sarangkot està a prop de Pokhara i per tant s’hi concentra molta gent.
Després d’esmorzar hem començat a baixar per un camí amb força desnivell i durant un parell d’hores que m’han destrossat els genolls. Un cop arribats al peu del Llac Phewa, l’hem vorejat fins arribar a Pokhara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada